Українська дівчина виманила у російських солдатів їхні координати і передала до ЗСУ

Українська дівчина виманила у російських солдатів їхні координати і передала до ЗСУ

Українська дівчина-підліток, яку російські окупанти вигнали з дому, звернулася до технологій, щоб помститися. Вона використовує додаток для знайомств, щоб фліртувати з ворожими солдатами та спонукати їх надсилати їй фотографії, відео та голосові повідомлення, пише Metro.

Це змушує їх мимоволі видавати конфіденційну інформацію, яку вона передає слідчим, щоб допомогти розшукати росіян. Вона навіть змусила одного солдата розкрити місце розташування школи-інтернату, яка використовується як база, а інший поділився фотографіями особняка, який використовувався для проживання старшого офіцера.

Ліза (не справжнє ім’я) надихалася дівчиною в TikTok, яка подружилася з російським солдатом і передала його інформацію українській армії. Щоб реалізувати план, Ліза створила профіль на сайті знайомств, видаючи себе за молоду росіянку з Херсона. Невдовзі вона була завалена меседжами від самотніх солдатів, які дислокувалися в цьому районі та прагнули привернути її увагу.

Мимовільні залицяльники Лізи надсилали їй повідомлення з конфіденційною особистою інформацією, яку вона збирала та передавала журналістам розслідувального видання «Слідство.інфо», які використовували ці дані, щоб перевірити місце перебування солдата. Після перевірки журналісти передали цю інформацію Збройним силам України, які вже нею скористалися.

Як повідомляє MailOnline, Ліза не шкодує про свої дії, оскільки «всі вони злочинці, бо перетнули кордон іншої країни зі зброєю».

«Вони прийшли красти, вбивати», — каже дівчина.

Ліза, яка втекла з Херсона минулого місяця, сказала, що її життя було зруйноване вторгненням.

«Мене дуже злить, коли вони кажуть, що у них усе добре, — цитує її слова MailOnline. — Ми виїхали з рідного дому і не можемо туди зараз повернутися, а вони там сидять і вони щасливі, ніби нічого поганого не відбувається».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *