Генерали Залужний та Міллі вперше зустрілися особисто: про що говорили

Генерали Залужний та Міллі вперше зустрілися особисто: про що говорили

У Польщі відбулася зустріч Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та голови Об’єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі, повідомляє Ukrinform.

«Сьогодні відбулася моя перша особиста зустріч з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі в Польщі», — написав Залужний у Telegram.

Командувачі «обговорили неспровоковане і триваюче вторгнення Росії в Україну та обмінялися точками зору та оцінками», — повідомляє Міноборони США.

Головнокомандувач Збройних сил України подякував Міллі за непохитну підтримку та допомогу з боку США та їх союзників нашій країни.

Генерал Міллі «підтвердив непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України», — уточнює «Голос Америки».

Крім того, під час перемовин із Міллі Залужний окреслив нагальні потреби Збройних сил України, які прискорять перемогу України.

Нагадаємо, що на початку січня Валерій Залужний також обговорив з Марком Міллі потреби Збройних сил України для продовження боротьби з ворогом.

Обидва генерали регулярно спілкуються телефоном, обговорюючи нагальні питання співпраці між двома державами та військової допомоги США Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *