Залізні люди: обстріляний у Херсоні потяг вчасно прибув до Львова

Залізні люди: обстріляний у Херсоні потяг вчасно прибув до Львова

Пасажирський потяг, який постраждав під час обстрілу Херсона в середу, 3 травня, наступного дня вчасно прибув до міста Львів, повідомила Національна залізнична служба України. Про це пише Yahoo з посиланням на Storiful.

Поїзд 109 потрапив під обстріл росіян на станції Херсон, його провідник отримав поранення, повідомили в Укрзалізниці в середу. Також тоді постраждали два продуктові магазини, загинули понад 20 людей.

У поїзді на той момент не було пасажирів, і він відправився усього із 14-хвилинним запізненням і вже зі 116 пасажирами. За словами представників Укрзалізниці, від потяга відчепили палаючий вагон, а два пошкоджені вагони замінили на лінії в Миколаєві.

Потяг прибув за розкладом у четвер о 10:18 за місцевим часом до пункту призначення у Львові. Його вітали прапорами України, а команду потягу на пероні люди зустріли аплодисментами підтримки та вдячності.

Провідник отримав осколкові поранення, але в Укрзалізниці повідомили, що йому надали допомогу та він повернувся додому. За даними залізниці, з початку повномасштабної війни Росії в Україні загинуло майже 400 залізничників і 1000 отримали поранення.