У США розгорнули найбільший у світі прапор України. Відео

У США розгорнули найбільший у світі прапор України. Відео

11 червня Brooklyn Cyclones, філіал High A New York Mets, організував визначну подію, щоб відзначити та вшанувати східноєвропейську культуру, у той самий час демонструючи солідарність з народом України. Про це пише WBS Europe.

Захід Дня Східної Європи, організований Brooklyn Cyclones, зібрав вражаючу явку: понад 4700 людей. Серед них було понад 1000 українських новачків, які отримали квитки, що дало їм можливість насолодитися днем на стадіоні. Подія стосувалася не лише бейсболу; це було свято східноєвропейської культури та платформа для демонстрації єдності між різними спільнотами.

Загалом були присутні 18 фондів, організацій та служб, які займаються допомогою людям в Україні та українським біженцям у Нью-Йорку, що ще більше підкреслило підтримку та допомогу, яку пропонують тим, хто її потребує. Натовп вшанував пам’ять офіцерів армії та флоту США, українських військових, офіцерів поліції Нью-Йорка східноєвропейського походження та десятків волонтерів гуманітарних організацій.

На завершення Дня Східної Європи на полі вигорнули найбільший у світі прапор України. Цей жест символізував єдність, гордість і підтримку України, залишивши незабутні враження у всіх присутніх. Прапор був настільки великим, що його виносили 250 людей.

Цей ігровий день зі східноєвропейською тематикою став четвертим заходом, організованим Brooklyn Cyclones на підтримку України. У минулому команда провела дві тематичні ігри, щоб підвищити обізнаність та зібрати кошти для України, а також розширила свою підтримку, приймаючи на своєму полі збірну України з бейсболу.