Актор Міша Коллінз у свій день народження попросив про пожертви для України

Актор Міша Коллінз у свій день народження попросив про пожертви для України

Про це американський актор, відомий роллю в серіалі «Надприроднє» (Supernatural) написав у своєму дописі в Instagram 21 серпня.

Прохання про допомогу він доповнив своїм фото у святковій прикрасі на голові з написом «З днем народження» англійською та двома українськими прапорами в руках.

«Сьогодні, так сталось, мій день народження. Зазвичай я намагаюсь не робити чогось з цього приводу, але я зрозумів, що все ж хочу чогось на день народження… Я був би радий, якби ви зробили свій внесок у ці зусилля з розмінування, щоб допомогти врятувати мирне населення України», — написав Міша у соціальній мережі.

«Це невідкладний і надзвичайно ефективний спосіб витратити кілька доларів. Пожертвуйте для України, щоб зробити мене щасливим в день народження?» — закликав автор.

За день до того, разом із фандрейзинговою платформою UNITED24 Коллінз відкрив збір на броньовані автомобілі, предназначені для транспортування мін в Україні.

У травні цього рокі Коллінз відвідав Київ та зустрівся з Володимиром Зеленським. Тоді в Офісі президента повідомили, що актор став амбасадором UNITED24 в напрямі «Гуманітарне розмінування», а саме в закупівлі машин для розмінування.