Ексдержсекретар США увійшов до ради директорів українського оператора зв’язку

Ексдержсекретар США увійшов до ради директорів українського оператора зв’язку

Глобальний цифровий оператор VEON Ltd., який надає підключення та онлайн-сервіси, оголосив, що колишній держсекретар США Майк Помпео приєднається до Ради директорів української дочірньої компанії VEON «Київстар» як незалежний невиконавчий директор.

Помпео долучається як партнер Impact Investments, щойно створеної в США стратегічної та фінансової консалтингової та інвестиційної компанії, яка прагне розвивати довгострокові партнерські відносини з провідними світовими компаніями в різних галузях і регіонах.

Крім того, генеральний директор VEON Group Каан Терзіоглу призначений головою ради директорів «Київстар».

«VEON зробила чіткий вибір — обслуговувати Україну через свою дочірню компанію «Київстар», чиї герої підтримували зв’язок між Україною та українцями в найтемніші дні війни і яка продовжує служити Україні, — сказав Терзіоглу. – Я радий вітати Секретаря Помпео в Раді цієї видатної компанії, до якої він приєднався завдяки сильній підтримці різних зацікавлених сторін у США».

«Я з гордістю приєднуюся до VEON і «Київстар» у їхній надзвичайній службі для народу України, надаючи необхідні підключення та цифрові послуги в галузі охорони здоров’я, освіти, розвитку бізнесу та розваг, – зазначив Помпео. – Саме завдяки приватному підприємництву та інвестиціям Україна забезпечить своє економічне майбутнє та успіх, і я з нетерпінням чекаю на можливість зробити свій внесок у ці гідні похвали зусилля».

Майк Помпео обіймав посаду 70-го держсекретаря США з 2018 по 2021 рік і шостого директора Центрального розвідувального управління з 2017 по 2018 рік.