Джамала увійшла до трійки найпопулярніших світових виконавиць року на Spotify

Джамала увійшла до трійки найпопулярніших світових виконавиць року на Spotify

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала увійшла до трійки лідерів проєкту EQUAL 2023 на стрімінговій платформі Spotify, повідомила артистка на своїх сторінках у соцмережах. Про це пише Liga.net.

Джамала потрапила до трійки лідерів глобального списку відтворення Spotify EQUAL 2023 із піснею Take Me To A Place. Джамалу в цьому списку випередили лише румунська співачка INNA та американська співачка та піаністка Аліша Кіз (Alicia Keys).

На початку 2023 року Джамала стала першою українською амбасадоркою плейлисту Spotify EQUAL Global, який популяризує творчість жінок-артисток.

«Бути в такому топовому списку краще, ніж бути у розшуку. Дякую усім моїм слухачам», — написала артистка, натякаючи на свій заочний розшук та арешт в Росії.

Нагадаємо, що в РФ московський суд ухвалив рішення заочно арештувати Джамалу. Як пишуть росіяни, співачці інкримінують «поширення фейків» про злочини росіян на тимчасово окупованих територіях України.

«Не могла заснути цієї ночі, все думала, чому саме я? Ми ж всі українці постимо, їздимо, збираємо, говоримо та робимо все можливе. Чому ж саме я? Можливо, їх жахає вплив, географія країн та платформи, які доступні мені завдяки моїй музиці», — поділилася думками співачка.

Наразі артистка намагається зʼясувати, чи існує реальна загроза їй та її родині через рішення російського суду.