Поїзд-кухня, створений за підтримки бізнесмена з США, привіз 8000 порцій їжі до прифронтових регіонів

Поїзд-кухня, створений за підтримки бізнесмена з США, привіз 8000 порцій їжі до прифронтових регіонів

Унікальний Food Train — поїзд-кухня Укрзалізниці, завершив свою передноворічну спеціальну поїздку Україною, а його екіпаж роздавав їжу та подарунки.

Поїзд-кухня, створений за підтримки фундації американського бізнесмена Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation) та БО Save Ukraine / Спасемо Україну, завершив свою триденну безперервну поїздку прифронтовими регіонами України.

Про це у дописі на Facebook повідомила Укрзалізниця.

«За цей час команда поїзда побувала в Миколаєві, Запоріжжі, Краматорську та Словʼянську, приготувавши та роздавши за цей час 8000 порцій їжі для мешканців регіонів та тих, хто найбільше потребував допомоги», йдеться в дописі.

Повідомляється, що після прибуття поїзда на станцію, партнери Укрзалізниці організовували святкові активності для дітей, а маленькі українці отримали близько 1000 подарунків.

«Ця мандрівка поїзда-кухні — знак підтримки на свята тих регіонів України, які досі найбільше страждають від ворожих обстрілів. Залізничники завжди поруч — щоб підтримати, евакуювати, та привезти свято — за графіком», — зазначає Укрзалізниця.

Більше про цей поїзд-кухню та історію його створення читайте на UA Diaspora.