Голлівудська зірка Міккі Рурк збирає $1 млн на відбудову Херсона. Відео

Голлівудська зірка Міккі Рурк збирає $1 млн на відбудову Херсона. Відео

71-річний голлівудський актор і сценарист Міккі Рурк збирає 1 мільйон доларів на відновлення зруйнованих російськими обстрілами будинків у Херсоні, пише Espreso.

Про це він повідомив у відеозверненні, опублікованому в Instagram.

«Всім привіт, це Міккі. Я просто хочу побажати щасливого Нового року усім в Україні. Я бажаю вам усього найкращого у світі у цьому новому році. Я знаю, що ви проходите через багато дуже важливих речей», — сказав актор у зверненні.

«Все, що ми намагаємося робити, це допомагати людям, які проживають дуже тяжкі часи відбудови, аби будувати свої будинки, щоб вони мали безпечне місце для перебування зі своїми сім’ями та захисту дітей і літніх людей», — пояснив Рурк.

Він закликав своїх підписників об’єднатися заради справи:

«Будь ласка, допоможіть мені зі збором пожертв для допомоги всім людям у маленькому місті Херсон. Ми намагаємося зібрати мільйон доларів та допомогти всім людям, які перебувають в скрутному становищі та справжньому стражданні»

«Ваша підтримка безцінна», — додав актор.

Позиція Міккі Рурка не завжди була такою. У серпні 2014 року він відвідав Москву і демонстративно одягнув футболку із зображенням Володимира Путіна. У США його критикували за підтримку російського президента.