Кіркоров приїхав на Донеччину з підтримкою та подарунками для окупантів

Кіркоров приїхав на Донеччину з підтримкою та подарунками для окупантів

Російський путініст, співак Філіп Кіркоров, який потрапив у «чорний список» РФ за участь у скандальній вечірці блогерки Анастасії Івлєвої, 13 лютого прибув до тимчасово окупованої Горлівки на Донеччині. Співак особисто зустрівся з пораненими окупантами, підтримавши їх у намірах вбивати українців, пише Obozrevatel.

На думку пропагандистів, ця акція є «відбілюванням» репутації Кіркорова. Мовляв, тільки так артист зможе повернути втрачені контракти після ганьби в московському клубі. Як пишуть росЗМІ, не повідомляючи про свій візит, співак з’явився в місцевій лікарні № 2 з кондиціонерами, принтерами та гуманітарною допомогою.

«Він привіз подарунки пораненим і виступив із промовою перед співробітниками та пацієнтами. Свого часу Кіркоров пообіцяв вирушити до зони бойових дій», — пишуть пропагандисти.

На відео чутно, як виконавець називає російських окупантів «надійним тилом». Каже, що в Москві відчуває, що завдяки ним «все буде добре». Трьом із них він нібито пообіцяв оплатити протезування. Для росіян Кіркоров виконав російську версію пісні української співачки Ірини Білик «Сніг».

У грудні минулого року гучним успіхом стала скандальна вечірка Івлєєвої в Москві, де Кіркоров з’явився у відвертому блискучому вбранні. Ксенія Собчак, Діма Білан, Сергій Лазарєв, українки Лоліта і Анна Асті, сама Івлєєва і багато молодих блогерів зіткнулися з осудом і були змушені просити вибачення за те, що розважалися в напівоголеному вигляді.

Згодом «Медуза» опублікувала список зірок, які потрапили в «чорний список» і були небажаними гостями на концертах і телебаченні. Мабуть, саме ці «гріхи» Кіркоров зараз і «замолює» на Донеччині, зазначає видання.