Google почне показувати на  завантаженість ресторанів та запаси продуктів у супермаркетах

Google почне показувати на завантаженість ресторанів та запаси продуктів у супермаркетах

Компанія Google в рамках онлайн-презентації Search On оголосила про нові вдосконалення, щоб забезпечити користувачів інформацією, необхідною для безпечного орієнтування у навколишньому світі та виконання буденних справ. Про це йдеться на офіційному сайті Google.

Можливість бачити інформацію про завантаженість на Google Maps стала однією з найпопулярніших функцій з моменту її запуску ще у 2016 році. Під час пандемії ця інформація перетворилася на важливий інструмент, що допомагає людям швидко зрозуміти, в якому ресторані зараз багато людей, а в якому є вільні столики.

Дослідники Google зазначають, що взаємодія з ними зросла на 50 відсотків у період з березня по травень: користувачі натискали, прокручували та порівнювали дані, щоб обрати кращий час для відвідування місць.

“Ми розширюємо інформацію про завантаженість мільйонів місць по всьому світу і маємо намір збільшити охоплення в п’ять разів у порівнянні з червнем 2020 року. Це розширення включає більше відкритих майданчиків, таких як пляжі та парки, та важливих місць, таких як продуктові магазини, заправки, хімчистки та аптеки. Інформація про завантаженість з’явиться прямо на карті, тож вам навіть не потрібно буде шукати конкретне місце, щоб побачити, наскільки воно зайняте. Незабаром це стане доступним для користувачів Android, iOS та настільних ПК у всьому світі”, – зазначається на офіційному сайті Google.

Фото: Google

Щоб допомогти людям знайти найсвіжішу інформацію про бізнес, Google використав розмовну технологію Duplex для дзвінків у компанії та перевірки інформації на картах. З квітня 2020 року ця інформація допомогла зробити понад 3 млн оновлень, включаючи оновлені години роботи, варіанти доставки, а також дані про запаси товарів, що мають попит, таких як медичні маски, рукавички та дезинфікуючі засоби для рук. На сьогодні ці дані переглянули понад 20 млрд разів.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *