Головний тренер “Дженоа” Андрій Шевченко відправлений у відставку

Головний тренер “Дженоа” Андрій Шевченко відправлений у відставку

Головний тренер “Дженоа” Андрій Шевченко відправлений у відставку. Про це повідомляється на офіційному сайті футбольного клубу.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Клуб з Генуї подякував українському фахівцю та його помічникам за виконану роботу. Цікаво, що “Дженоа” виплатить компенсацію у розмірі 20 мільйонів євро Шевченку і його тренерському штабу за дострокове розірвання контракту.

Варто додати, що останній поєдинок генуезці під керівництвом “Шеви” провели в Кубку Італії проти “Мілана” (3:1). Кандидатами на зміну Шевченку ЗМІ називають німця Бруно Лаббадію чи італійця Давіде Баллардіні, котрий вже 4 рази очолював “Дженоа”. В клубі ще думають над цим питанням.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Варто додати, що на цю гучну подію заяву вже відреагував Володимир Зеленський. На своїй сторінці у Фейсбук він написав, щоб Андрій повертався додому. “Віримо – не зламаєшся, знаємо, що станеш ще краще. І головне. Найсильніше тебе люблять в Україні. Тому повертайся працювати додому…” – підкреслив Зеленський.

“Андрій Миколайович, Шева. Не тільки вся наша країна, але і вся Європа знає, на яку гру здатна команда під твоїм керівництвом. Тому нехай це буде тільки перший клубний млинець грудкою на початку великої кар’єри великого тренера”, – додав президент.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Site-1_B.jpg

Нагадаємо, що Андрій Шевченко очолив “Дженоа” 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року. У дев’яти матчах Серії А під керівництвом Шевченка “Дженоа” вдалося набрати лише 3 очки. 

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *