Metallica збирає $1 млн на підтримку України

Metallica збирає $1 млн на підтримку України

Metallica простягає руку допомоги. Гурт оголосив, що пожертвував 500 000 доларів некомерційній організації World Central Kitchen, яка нині роздає їжу українським біженцям. Про це пише Billboard.

Рокери зробили пожертву через свій власний благодійний фонд All Within My Hands, і це стало продовженням гранту у розмірі 100 000 доларів, наданого раніше.

Мета групи – зібрати для WCK загалом 1 мільйон доларів протягом місяця благодійності, який цього року було продовжено вдвічі. Вони будуть продавати на своєму веб-сайті ексклюзивні товари. Весь виторг піде на користь справі WCK #ChefsForUkraine.

WCK була заснована знаменитим шеф-кухарем Хосе Андресом та надає гуманітарну допомогу нужденним. WCK заявила, що вони роздали понад п’ять мільйонів обідів українським біженцям у шести країнах, включаючи Румунію та Угорщину, щодня розподіляючи 250 000 порцій.

Фонд Metallica AWMH оголосив, що подвоїть усі пожертвування, зроблені через його веб-сайт, починаючи з сьогоднішнього дня, щоб досягти мети у 1 мільйон доларів.

«World Central Kitchen вдячна Metallica та Фонду All Within My Hands за підтримку та віру в нашу місію, – сказав Нейт Мук, генеральний директор WCK. – Вони поділяють нашу віру в те, що тарілка з їжею – це більше, ніж просто їжа; це надія та знак того, що хтось дбає. Їхня підтримка дозволить нам продовжувати постачати свіжу та ситну їжу українцям, які залишають свої домівки, а також тим, хто залишається в країні».

Для фанатів, які хочуть взяти участь, гурт розпочинає місцевий конкурс зі збору коштів 2 травня, він триватиме один місяць. Вони оголосили, що гітари, на яких учасники гурту Джеймс Хертфілд та Кірк Хеммет гратимуть під час виконання національного гімну на грі San Francisco Giants 24 травня, будуть розіграні серед бажаючих.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *