Автомобіль Зеленського потрапив у ДТП: що відомо про стан президента України

Автомобіль Зеленського потрапив у ДТП: що відомо про стан президента України

Президент України Володимир Зеленський обійшовся «без серйозних травм» в результаті ДТП в Києві в середу, пише CNN.

Як повідомляється у Facebook прес-секретаря президента, «у Києві сталося зіткнення легковика з автівкою Президента України та машинами супроводу».

Медики, які супроводжували Зеленського, надали невідкладну допомогу водієві автомобіля та передали його до карети швидкої допомоги.

«Президента оглянув лікар, серйозних ушкоджень не виявлено», — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Раніше в середу Зеленський відвідав звільнений Ізюм на північному сході Харкова через п’ять днів після того, як війська країни відбили місто.

На фотографіях на сторінці військової частини у Facebook зображений Зеленський на церемонії підняття прапора України над адмінбудівлею міста на головній площі. Також була присутня заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Ми писали про це детальніше.

«Раніше, коли ми дивилися вгору, ми завжди шукали блакитне небо. Сьогодні, коли ми дивимося вгору, ми шукаємо лише одне — прапор України», — написав Зеленський у своєму Telegram-каналі.

«В деокупованому Ізюмі вже майорить наш синьо-жовтий прапор. І так буде в кожному українському місті та селі. Ми рухаємося тільки в одному напрямку – вперед і до перемоги», — додав президент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *