Голлівудська зірка Мілла Йовович підтримала українців після ракетних ударів РФ

Голлівудська зірка Мілла Йовович підтримала українців після ракетних ударів РФ

Голлівудська акторка Мілла Йовович каже, що їй стало погано після того, як почула про останні події у війні між Росією та Україною, пише Dumbarton Reporter.

Зірка Resident Evil, яка народилася в столиці України, сказала, що «не може навіть уявити горе, яке зараз переживає мій народ». Це сталося після серії ракетних ударів Росії по українських містах у понеділок, включаючи Київ, у результаті яких загинули щонайменше 14 людей.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що ці удари були помстою за те, що він назвав «терористичними діями Києва», включаючи атаку в суботу на ключовому мосту між Росією та анексованим Кримським півостровом.

У дописі в соціальних мережах Йовович сказала, що була «зруйнована», коли прокинулася від новин про атаки.

«У цьому світі так багато ненависті, репресій і знущань. Я б хотіла, щоб люди залишили один одного в спокої, — підписала вона свій пост. — Я хотіла опублікувати пост про День корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цієї новини мене просто нудить…»

«Я сьогодні всім серцем разом з місцем свого народження і сумую разом з українцями. Я сумую разом із народом України», — додала акторка.

Йовович поділилася фото фрагмента тексту, в якому згадала красу мирних вулиць Києва. У місті вона народилася та прожила п’ять років, потім з батьками емігрувала до США.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *