Американській актор Марк Хемілл відправив в Україну 500 дронів

Американській актор Марк Хемілл відправив в Україну 500 дронів

Ініціатива зі збору коштів для платформи United24 від актора «Star Wars» Марка Хемілла відправляє в Україну 500 дронів, повідомляє MSN.

«Дуже просто: Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, вони захищають свою землю, своїх людей, вони стежать за кордоном, вони є очами в небі», — сказав Хемілл.

«Я був справді шокований, тому що щонайменше два-три рази на тиждень мені дають новини про те, що відбувається, і вони отримали понад 500 дронів, відколи я почав це робити», — додав американський актор.

Після телефонної розмови в Zoom із Зеленським Хемілл почав співпрацювати з United24, офіційною платформою українського уряду зі збору коштів, щоб оснастити армію країни безпілотниками.

Знаменитості, зокрема Лів Шрайбер і Барбра Стрейзанд, також підтримали United24, допомагаючи зібрати кошти для ініціатив, спрямованих на медичну допомогу.

Раніше цього місяця Хемілл опублікував у Twitter зображення винищувача X-Wing, на якому літає його персонаж Скайвокер, у синьо-жовтих кольорах прапора України – він протистоїть флоту зоряних руйнівників, якими керує імперія зла.

Також актор публікував відео, на якому Люк Скайуокер «підриває» Кримський міст.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *