Урядові працівники США зібрали 670 000 доларів для України

Урядові працівники США зібрали 670 000 доларів для України

Спеціальний збір, відкритий для членів федеральної робочої сили США, який проходив з квітня по червень, зібрав 670 000 доларів для надання допомоги Україні, повідомили в Управлінні кадрової служби. Про це пише Federal Times.

Щороку федеральні цивільні, поштові та військові донори передають десятки мільйонів доларів у рамках Об’єднаної федеральної кампанії (CFC), головного каналу для пожертвувань державних службовців тисячам попередньо схвалених некомерційних груп. Поточний сезон CFC у розпалі, він відкривається 1 вересня та закінчується 14 січня.

Минулого року було зібрано 520 000 доларів після зимового шторму в Техасі та інших південних штатах. Два роки тому спеціальний конкурс на допомогу постраждалим від COVID-19 зібрав майже 2,6 мільйона доларів.

Цьогоріч причиною вибору стала війна в Україні. Федеральні службовці відкрили збір після того, як президент Росії Володимир Путін почав повномасштабне вторгнення в Україну в лютому. Наразі федеральні службовці та пенсіонери пожертвували понад три чверті мільйона доларів на допомогу Україні, повідомив OPM.

«У цей скрутний момент наші зусилля повинні зосередитися на допомозі народу України», — сказав у заяві Кіран Ахуджа, директор з управління персоналом.

Раніше президент Джо Байден наказав надати федеральну допомогу, щоб допомогти полегшити тягар на плечах людей у ​​Європі та біженців, які постраждали від вторгнення. Наступне спеціальне звернення дозволило федеральним службовцям добровільно підтримувати благодійні організації CFC, які допомагали пораненим або переміщеним особам під час війни, а також тим, хто на передовій надавав невідкладну допомогу.

Після відкриття спеціального збору пожертвувань федеральні службовці можуть виписати одноразову пожертву готівкою або чеком поза звичайними процедурами CFC. Сто відсотків пожертв, зроблених у рамках акції за Україну, пішли на благодійні цілі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *