Студентка з Bay Area запустила проєкт для підтримки учнів в Україні

Студентка з Bay Area запустила проєкт для підтримки учнів в Україні

Студентка Академії Маунтін-В’ю Дейзі Лан оголосила про запуск нової інноваційної серії NFT у зв’язку зі 100-річчям Академії. Проєкт присвячено підтримці українських учнів, переселених під час війни, пише Yahoo.

Для Лан метавсесвіт і технологія блокчейн — це спосіб зробити світ кращим і доступнішим. NFT стали глобальною галуззю, вартість якої до 2030 року оцінюється в понад 231 мільярд доларів.

Під час останнього року навчання Лан в індустрії з’явилися мільйони нових учасників, пов’язані з ажіотажем цінних колекцій NFT. Незважаючи на важкий графік, Лан вирішила, що кращого часу не буде, особливо тому, що війна в Україні витіснила понад 700 000 учнів із понад 2000 навчальних закладів.

Лан є студенткою-іммігранткою, яка переїхала зі своєю родиною до США менше двох років тому. З переїздом прийшли нова мова, нова культура та новий погляд. Але одна річ не змінилася — це її бажання максимально використовувати свої можливості, а разом з цим створювати можливості для інших. Лише за той короткий час, який вона провела в Сполучених Штатах, вона пройшла кілька сертифікаційних курсів із технології блокчейн і додатків Web 3.

Перш ніж закінчити коледж, Дейзі спостерігатиме за завершенням амбіційного проекту NFT, у рамках якого буде продано 100 унікальних творів мистецтва, а 100% виручених коштів піде студентам в Україні. Академія також підтримує ці зусилля, доводячи, що варто вживати заходів для досягнення мрій, намагаючись змінити ситуацію.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *