Міноборони випустило відео, в якому Україну порівнюють з «Міцним горішком»

Міноборони випустило відео, в якому Україну порівнюють з «Міцним горішком»

У цей святковий сезон Міністерство оборони України згадало про популярний різдвяний фільм, пише Yahoo.

Відео, опубліковане міністерством в соціальних мережах у понеділок, показує «Міцний горішок» 1988 року, в якому країна названа Джоном МакКлейном у російсько-українській війні, а Росія — Гансом Грубером.

«Цього святкового сезону Україна відзначає святкову історію про те, як спецоперація нахабного терориста була зірвана, здавалось би, невдахою», — йдеться у повідомленні у відеоролику, де зображені актори, які грали МакКлейна і Грубера, — Брюс Вілліс і Алан Рікман з фільму.

«Це був ідеальний план, у якому нічого не залишилось непрорахованим, поки все не пішло не так, — йдеться далі в повідомленні. — Війна, якої він ніколи не хотів, — це та війна, яку він не може дозволити собі програти. Цього Різдва давня історія про Давида та Голіафа стає зовсім близькою».

У твіті міністерства, який супроводжує відео, додається: «Аутсайдер, андердог, який перемагає поганих хлопців. Це та історія, яка нам усім подобається. Присвячена всім міцним горішкам на передовій. Україна переможе! Yippee Ki-Yay… !»

У відео також рекламується система залпового вогню HIMARS. Відео містить відредаговану версію сцени «Міцний горішок» із мертвим терористом із написом «Тепер у мене є кулемет, Хо-Хо-Хо» на його светрі. Повідомлення в українському відео таке: «Тепер у мене є HIMARS, Хо-Хо-Хо».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *