Колискова українського захисника для його немовляти розчулила соцмережі. Відео

Колискова українського захисника для його немовляти розчулила соцмережі. Відео

Новий рік, можливо, започаткував яскраві промені позитиву та щастя серед людей по всьому світу, але темрява все ще панує в Україні, нагадує India Today.

Міста піддаються нещадним бомбардуванням, а жителі змушені тікати через атаки РФ. Але серед усіх потрясінь відео українського солдата, який співає колискову своєму немовляті, справді зворушило серця людей.

На відео, оприлюдненому у Twitter радником міністра внутрішніх справ України Антоном Геращенком, видно, як військовий Олег Берестовий грає на гітарі, а його маленький син спокійно спить на ній. Відео також містить перекладені англійською слова до пісні.

Ролик переглянули понад 30 тисяч разів і він викликав дуже багато реакцій. У той час як одні писали про те, що колискова солдата — це не що інше, як потужний символ опору, інші були просто зачаровані теплом, яке випромінює ролик.

«Я кілька разів подивилася це відео, не знаючи слів, і я дуже ціную, що можу побачити його. Подумайте, як цей малюк виросте. Любов, змішана з музикою та ніжним голосом, побудує чудову основу в нині неспокійному світі», — написала користувачка Twitter.

«Ця дитина виросте у вільній країні. Безцінний момент», — сказав інший користувач.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *