У понад тисячі аптек України дозволили розрахунки у криптовалюті

У понад тисячі аптек України дозволили розрахунки у криптовалюті

Одна з мереж українських аптек дозволила здійснювати платежі біткоінами у понад 1000 пунктах по всій Україні, пише Bitcoin Magazine.

Одна з найбільших аптечних мереж в Україні Аптека АНЦ співпрацює з Binance, щоб дозволити платежі в біткоінах і криптовалютах у всіх своїх закладах. З понад 1000 магазинів по всій країні, це одна з найбільших реалізацій біткоін-платежів у Європі.

Згідно з офіційною заявою, доступ до безконтактних платежів спочатку буде лише в столиці. Щоб використовувати біткоін для оплати замовлень, починаючи з 3 січня, відвідувачам потрібно буде завантажити програму Binance, а потім завершити покупку на веб-сайті АНЦ за допомогою Binance Pay, перш ніж отримати замовлення в магазині.

Раніше Binance працювала з мережею продуктових магазинів VARUS, щоб увімкнути платежі в криптовалюті в їхніх магазинах. Binance також запропонувала криптокартку біженця для українців, які були змушені покинути свою країну внаслідок повномасштабної війни з Росією.

Як показала війна та інші нещодавні глобальні події, гроші, які легко транспортувати і не прив’язані до жодної країни, стають все більш важливими, а освіта людей у цьому регіоні про біткоіни є важливою метою, зазначає видання. Розробник Bitcoin Core, який використовує цю технологію для сприяння наданню допомоги в регіоні, продемонстрував ефективність біткоінів у таких ситуаціях, як та, з якою стикаються українці.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *