Алек Болдуін не визнає провину у вбивстві українки, подано ще один позов

Алек Болдуін не визнає провину у вбивстві українки, подано ще один позов

Тиждень тому актор Алек Болдуін не визнав себе винним у ненавмисному вбивстві українки: звинуваченнях, пов’язаних зі стріляниною на зйомках фільму «Rust» у 2021 році, згадує CNN.

Згідно з судовими документами, Болдуіна звільняють під особисте зобов’язання, якщо він не має зброї, утримується від алкоголю та не спілкується з іншими свідками стрілянини. Минулого місяця Болдуіну було висунуто офіційні звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки фільму Галини Хатчінс. Адвокати наполягали на невинності клієнта.

Хатчінс була уражена і вбита бойовою зброєю, випущеною з ревізійної рушниці, яку тримав Болдуін. Актор стверджував, що не натискав на курок пістолета. Режисер фільму Джоель Соуза також був поранений.

Раніше цього місяця батьки та сестра Хатчінс подали до суду на Болдуіна, а також на компанію, яка зняла фільм, та інших осіб через її смерть.

Днями ж троє членів знімальної групи «Rust» подали до суду на актора та продюсерів фільм, стверджуючи, що вони переживають тривогу та симптоми посттравматичного стресового розладу в результаті смертельної стрілянини.

Згідно з позовом, усі троє перебували в безпосередній близькості від Болдуіна, коли він вистрілив, в результаті чого вони отримали «вибухові травми» від оглушливого звуку пострілу. Одна з позивачок, згідно наданої інформації, допомагала Хатчінс після поранення, яке призвело до смерті.

Позов звинувачує Болдуіна в тому, що він не був уважним під час тренувань зі зброєю, не переконався, що рушниця не заряджена бойовою кулею, і випустив патрон.