Японський студент прийшов на випускний у образі Зеленського

Японський студент прийшов на випускний у образі Зеленського

Студент японського університету одягнувся як Володимир Зеленський на випускну церемонію, розповідає BBC.

Чоловік одягнув культовий зелений топ з довгими рукавами – як у українського президента – та відповідні штани. Він розповів японському каналу Yomiuri, що йому знадобилося три місяці, щоб відростити бороду.

Його костюм був частиною унікальної церемонії випуску Кіотського міського університету мистецтв, яка дозволяє студентам одягати все, що вони хочуть. І вони, безперечно, користуються можливістю на максимум.

Подивитися на фото хлопця у образі можна у Twitter.

Протягом багатьох років завдяки цій дивній і чудовій традиції всі, одягнені у найрізноманітніші образи – від “Де Воллі” (Where’s Wally) до Покемонів і навіть Ісуса Христа, – студенти забирали свої дипломи в університеті. Цьогоріч церемонія вручення дипломів стала першою за три роки, коли студенти університету були присутні особисто через пандемію.

Студент, якого в Твіттері назвали лише Амікі, повідомив японським ЗМІ, що він одягнувся як Зеленський на знак солідарності з Україною.

«Ще з грудня, коли я відрощував бороду, мені казали, що я схожий на президента Зеленського», — сказав він виданню Yomiuri.

Випускник також ніс плакати з повідомленнями підтримки та цитатами з виступу президента в Конгресі США в грудні.