Зеленський розповів, як його син та українські діти переживають війну

Зеленський розповів, як його син та українські діти переживають війну

Британський журналіст Беар Ґріллз зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським для зйомок документального фільму, пише Wales Online.

Під час емоційної розмови на вулицях Києва Беар дізнався у Зеленського, як російсько-українська війна вплинула на дітей країни та його родину. Президент зазначив, що у нього небагато часу на те, щоб бачитися із сім’єю. Він одружений з Оленою Кияшко, яку називає своєю «найкращою подругою», з 2003 року, і вони мають двох спільних дітей.

«Дуже важко моєму синові, – каже Зеленський Беару. – Йому дев’ять, тому для нього це справді важка ситуація, тому що йому потрібен батько, і йому не вистачає теплих моментів».

Потім Беар запитує: «Як ви поясните ситуацію своєму синові?» А Зеленський відповідає: «Він у формі бійця і завжди напоготові».

Розповідаючи про те, як війна змінила український народ, Зеленський каже: «Ця війна змінила наших людей і наших дітей. Вони не діти, вони дорослі. Нашим дітям довелося дуже швидко подорослішати».

Потім 45-річний політик, колишній комік і актор згадує розмову, яку він раніше мав зі своїм сином: «Мій син сказав мені: „Я сильний, я в порядку, виконуй свою роботу“, але в цей момент бачиш вологі очі свого сина і розумієш, що він дитина».

Минулого тижня Беар зайшов в Instagram, щоб вперше поділитися своїм інтерв’ю з президентом Зеленським. Він підписав пост: «Ось! Найважчий епізод, який ми коли-небудь знімали… але, можливо, найважливіший. Це було величезним привілеєм – поїхати до Києва, погуляти з Президентом і пізнати справжню людину далеко від трибуни. Також зустрітися з багатьма українськими неоспіваними героями, які борються за життя, включно з українськими скаутами».