«Тут є частинка України»: гурт TVORCHI дав інтерв’ю на доріжці Євробачення

«Тут є частинка України»: гурт TVORCHI дав інтерв’ю на доріжці Євробачення

Електронний дует TVORCHI сказав, що Ліверпуль та його жителі виконали «чудову роботу», змусивши їх почуватися гостинно та створити нагадування про їхню Батьківщину по всьому місту. Про це розповідає ITV.

«Ми відчуваємо, що тут є частинка України», — сказав вокаліст Джеффрі Кенні.

Вони виступали на унікальному заході Turquoise Carpet у Ліверпулі, присвяченому офіційному запуску Євробачення 2023. Виконавці з усіх 36 представлених країн пройшли по килимовій доріжці біля St George’s Hall. Ліверпуль був обраний для проведення конкурсу, який часто називають найбільшим музичним шоу на землі, оскільки Україна не змогла провести його через вторгнення Росії.

Продюсер Андрій Гуцуляк сказав: «Ми дуже раді, що у нас є такі друзі, як Велика Британія. Це справді дуже багато значить для нас, від цього стає тепло в наших серцях. Чудово бути великою родиною з усіма країнами, щоб виграти боротьбу зі злом, яке прийшло на нашу землю, тому що ми не руйнуємо, ми створюємо».

Він сказав, що був «схвильований» виступом у фіналі в суботу, 13 травня.

«Ми хочемо, щоб люди знали, що якими б важкими не були часи, тому що вони, безумовно, бувають у кожного, ми хочемо, щоб усі добре ставилися до негативної ситуації».

Джеффрі сказав, що їхній досвід участі в конкурсі досі був «прекрасним».

Відповідаючи на запитання, чого шанувальники Євробачення можуть очікувати від їхнього виступу, він сказав: «Вони можуть очікувати демонстрації впевненості, демонстрації хоробрості та відваги та демонстрації того, що врешті-решт ми виграємо війну».