Дві молоді музикантки загинули внаслідок російського обстрілу Запоріжжя

Дві молоді музикантки загинули внаслідок російського обстрілу Запоріжжя

Дві молодих музикантки Христина Спіцина та Світлана Семейкіна загинули внаслідок ракетного удару РФ по Запоріжжю 9 серпня, повідомляє Матвіївський селищний центр культури та дозвілля у Facebook. Про це пише The New Voice of Ukraine.

«Внаслідок ракетного удару російських терористів по Запоріжжю трагічно загинули наші талановиті дівчата Світлана Семейкіна та Христина Спіцина», – йдеться у дописі. 

«Ще вчора вони співали та грали для людей, а сьогодні їх уже немає з нами. Російська ракета нещадно забрала їхні голоси, життя, а разом з тим і частинку душі кожного з нас».

Дві дівчини спочатку розпочали свої музичні подорожі як сольні артистки, але згодом об’єдналися, щоб сформувати дует, відомий як Similar Girls.

«Ці дівчини вірили в яскраве і мирне життя під українським прапором. Вони вірили в перемогу і прагнули її власними силами. Тому зараз ми повинні зробити це за них», – додали в центрі.

Музиканткам було 19 і 21 рік відповідно, обидві вони були дочками військовослужбовців, які зараз воюють на Запорізькому фронті. Дівчата загинули за кілька годин після свого виступу, під час якого збирали кошти на підтримку ЗСУ.