В Італії знайшли двійника Зеленського з мільйоном підписників у соцмережах. Відео

В Італії знайшли двійника Зеленського з мільйоном підписників у соцмережах. Відео

Лише п’ять років тому Володимир Зеленський зіграв у телесеріалі вчителя історії, який випадково стає президентом України, нагадує Metro.

За неймовірним збігом життя, актор потім виграв реальну президентську кампанію — і тепер виступає проти Росії в умовах війни, що триває. Але що, якби було двоє Зеленських?

Продавець риби з Неаполя, що в Італії, привернув багато уваги в соцмережах через свою неймовірну схожість із Зеленським. Джіджі Пешеріа, народжений Луїджі Пісакане, має понад 1,2 мільйона підписників у TikTok і ще 104 000 в Instagram. Згодом він став популярним завдяки своїй крилатій фразі «Buongiorno pescheria» та гумористичними відео про свою роботу.

Але невдовзі люди почали вказувати на схожість, кажучи, що Джіджі — двійник Зеленського.

«Доброго ранку, пане президенте», — йдеться у коментарях під його постами. Один користувач пожартував: «Думаю, йому скоро запропонують роботу у нас в Україні».

Інший коментар: «Володимире, Ви так добре розмовляєте італійською!»

Незважаючи на те, що Джіджі не одягнений в класичному стилі Зеленського — оливково-зелений топ з українським тризубом на грудях, штани карго та робочі черевики — схожість не можна заперечувати. Дехто зазначав, що він схожий на українського лідера не лише зовнішністю, а й мімікою та жестами.

Його контент навіть потрапив на українські канали новин, і Джіджі згодом випустив відео, у якому вітає заяви про двійництво з президентом України.