Мадонна відкрила світовий тур з прапором України та в одязі від українського дизайнера. Відео

Мадонна відкрила світовий тур з прапором України та в одязі від українського дизайнера. Відео

Культова поп-зірка Мадонна вийшла на сцену під українським прапором під час вступного шоу свого світового туру «Celebration» на лондонському стадіоні, виконуючи класичний хіт «Don’t Cry for Me Argentina», повідомляє The New Voice of Ukraine.

Всесвітньо відома артистка висловила свою солідарність з Україною, коли її світове турне стартувало на стадіоні O2 Arena у Лондоні 14 жовтня — вона розгорнула великий український прапор.

До того ж Мадонна та артисти її шоу були одягнені у капелюхи від українського бренду Ruslan Baginskiy. Дизайнер подякував їй у своєму Instagram :

«Дякую, Мадонно! За те, що повірила у мене з самого початку. За твою неймовірну підтримку. Майже вісім років разом. Дякую, що зробила мене частиною вашого Свята. Ця підтримка не тільки моя, це підтримка моєї країни. Наша перемога — і через культуру, і через єдність. Через відсутність страху. Ти завжди була прикладом цього, і справді маєш це на увазі».

Мадонна була однією з перших світових знаменитостей, яка засудила повномасштабне вторгнення Росії в Україну ще в лютому 2022 року.

Артистка також висловила глибоку скорботу з приводу ситуації в Ізраїлі та секторі Газа, сказавши, що це «боляче спостерігати. Болить серце за страждання дітей, підлітків, людей похилого віку».

Концерт повністю складався зі збірки найбільших хітів Мадонни. Одягнена у вінтажні костюми та показуючи архівні кадри, артистка провела свою аудиторію шляхом своєї славетної кар’єри.