Американська онлайн-платформа Etsy Payments почала роботу в Україні

Американська онлайн-платформа Etsy Payments почала роботу в Україні

Українські продавці товарів ручної роботи отримують можливість зареєструватися на онлайн-платформі Etsy Payments. Про це повідомляє Ukrinform.

«Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 мільйонів покупців з усього світу та спеціалізується на продажу виробів хенд-мейд, вінтажних речей, крафтових виробів. Тепер власний платіжний інтерфейс Etsy запущено в Україні», — написав у Telegram Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Федоров зазначив, що раніше користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy. Із запуском Etsy Payments вони мають можливість офіційно відкривати магазини на платформі, продавати товари людям з Америки, Європи, Азії тощо.

Завдяки Etsy Payments продавці отримають доступ до Etsy Purchase Protection і спеціальну підтримку 24/7. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.

Як повідомлялося, 5 липня президент України Володимир Зеленський підписав нову редакцію закону про захист прав споживачів. Зокрема, документ оновлює визначення та терміни та приводить їх у відповідність до умов сучасного бізнесу, в тому числі щодо електронної комерції.