У новій відеогрі про Людину-павука створили український район з прапорами та вивісками

У новій відеогрі про Людину-павука створили український район з прапорами та вивісками

Геймери з усього світу затамували подих від хвилювання, оскільки 20 жовтня вийшла довгоочікувана відеогра Marvel’s Spider-Man 2, повідомляє Obozrevatel.

Пригодницька екшн-гра стала чи не найочікуванішою новинкою сезону для шанувальників Marvel. Геймери вже поділилися першими кадрами, на яких можна побачити український район.

Дія гри, як і минулої, розгортається в Нью-Йорку, але цього разу ви можете досліджувати не тільки Манхеттен, а ще й Квінс і Бруклін. У Брукліні є й район з українським населенням — Брайтон-Біч, також відомий як Маленька Одеса.

Примітно, що на будинках Маленької Одеси у грі висять українські прапори, і весь мікрорайон має виразне українське відчуття. Можна навіть побачити написи українською, наприклад, «Лікарня». Магазин одягу називається Kyiv Clothing Co.

Є й цікаві нюанси, як-от «Sklepochok», що, мабуть, є похідним від польського «sklep», що означає магазин. Український ресторан має назву «The Tryzub», а на вивісці є герб князя Володимира.

Розробники дуже ретельно підійшли до зображення нашої культури: у «Пекарні» навіть продають паски та короваї. Власником магазину одягу є, ймовірно, українець Михайло, про що свідчить колоритна назва «Michailo’s». Аптеки, магазини, банки: все в районі представляє Україну.

Подивитися на деякі кадри можна у X (Twitter).

Шанувальники гри чекали на неї з вересня 2021 року, коли її випуск було оголошено на онлайн-заході PlayStation Showcase 2021. До складу розробників входила більша частина команди, яка працювала над першою грою в серії.