Народні депутати України відвідали Сакраменто та Сан-Франциско

Народні депутати України відвідали Сакраменто та Сан-Франциско

Як повідомило Генеральне консульство України в Сан-Франциско в Facebook, відбувся візит спеціальної української делегації до Сакраменто та Сан-Франциско.

Візит народних депутатів України — Марії Мезенцевої, Олени Хоменко, Олександра Ковальчука та заступника Голови Всеукраїнського об’єднання євангельських християн-баптистів Ігоря Бандури до Каліфорнії розпочався в середу. У Сакраменто їх приймав Ukrainian American House у четвер.

Разом з Генеральним консулом України в Сан-Франциско Дмитром Кушнеруком було проведено зустріч з керівництвом AJC San Francisco та Jewish Federation, де народні депутати поінформували учасників зустрічі про розвиток ситуації в Україні в умовах повномасштабного вторгнення, йдеться в повідомленні консульства.

«Парламентарі України висловили солідарність з народом Ізраїлю після терористичної атаки 7 жовтня. Представники AJC та Jewish Federation висловили повну та триваючу підтримку Україні», зазначається в дописі.

Sol Church, де відбувся захід, повідомила, що «29-30 листопада члени високопоставленої делегації з України були уповноважені Президентом Зеленським відвідати Каліфорнію з метою підвищити підтримку України серед політичних, ділових, освітніх та релігійних громад, а також для підвищення обізнаності про агресію Росії та невиправдане повномасштабне вторгнення».