Волонтер встановив святкову ялинку під Бахмутом: зворушливе фото

Волонтер встановив святкову ялинку під Бахмутом: зворушливе фото

Захисники вже назвали саме її Головною ялинкою України — невеличке дерево, яке побачили неподалік від Бахмута, святково прикрашене до Різдва. Той, хто її встановив, хотів покращити настрій людям, які проїжджають повз.

Цю ялинку встановив місцевий волонтер Євген Ткачов. А розповіли про неї Сухопутні війська Збройних Сил України у своєму Facebook. Дерево встановлене за шість кілометрів від Бахмута.

«Вірю, що цяточка нагадування про Різдво підніме настрій і дасть надію багатьом, хто буде проїжджати повз неї в кількох км від фронту, їдучи на нуль біля Бахмута», — написав у своєму дописі Ткачов, його цитує Suspilne.

Як передає Суспільне. Культура, в коментарі «УП. Життя» Ткачов розповів, що ялинку взяв на горищі зруйнованого будинку свого сина. Чоловік встановив святкову ялинку ще 24 листопада на перехресті Часів Яр — Костянтинівка — Бахмут та повісив жовто-сині прикраси на дерево.

«Я розумів, що у деяких військових, хто буде проїжджати тут, це може бути остання ялинка в житті. Тому що фронт, тому що гинуть наші герої. І хотів хоч трішечки поліпшити їм настрій, нагадати про Різдво», — розповів Ткачов.

Роздивитися фото ближче можна у Facebook за посиланням.