Росіянка з чоловіком вбили українську біженку та її маму, щоб вкрасти немовля

Росіянка з чоловіком вбили українську біженку та її маму, щоб вкрасти немовля

Чоловіка та дружину звинуватили у вбивстві української подруги-біженки та її матері з метою викрасти п’ятитижневу дитину, повідомляє Mirror.

27-річна Маргарита Разаз прибула до Німеччини чотири місяці тому зі Словаччини після того, як виїхала з України. Вона переїхала до будинку в Гоккенхаймі, що в Баден-Вюртемберзі, і нещодавно була знайдена мертвою біля річки.

За п’ять тижнів до смерті вона народила доньку Мію. Дитину пізніше знайшли з матір’ю трьох дітей, росіянкою Інною О., 43 роки. Поліція заарештувала також її чоловіка, німця Марко О., 44 років, у його будинку в Зандхаузені в середу, як повідомляють німецькі ЗМІ, коли озброєна поліція вчинила рейд на будівлю.

Сусіди розповіли місцевим ЗМІ, що Інна та Марко лише три місяці тому переїхали в орендований будинок із двома синами, віком 8 і 18 років, і трьома собаками. Місцеві жителі сказали, що їх вважали зразковими батьками, які з любов’ю піклуються про своїх дітей. Одна мешканка розповіла: «Коли поліція в масках увірвалася в будинок, вдома були тільки чоловік і син. Ніхто не знає, де була мати з дитиною та іншими синами».

«Те, що точно відомо, це те, що хлопчики також втратили матір і тата, оскільки їхні батьки навряд чи найближчим часом вийдуть із в’язниці. Це трагедія для всіх учасників».

Як повідомляє Bild, тіло матері загиблої, 51-річної Марини Стеценко, знайшли в озері біля села Бад-Мінгольсхайм. За даними поліції, її також вбили. Друг сім’ї загиблих розповів про Інну: «Мама з донькою знайшли цю жінку в одній із груп у соціальних мережах. Інна запропонувала їм допомогти з оформленням документів на дитину та з пологовим будинком. Однак ніхто достеменно не знає, хто ця жінка насправді».

Родина та друзі готуються забрати тіла загиблих жінок додому та збирають кошти на їх повернення.