Гурт Guns N’ Roses присвятив першу пісню світового туру українцям. Відео

Гурт Guns N’ Roses присвятив першу пісню світового туру українцям. Відео

Всесвітньо відомий американський рок-гурт Guns N’ Roses розпочав своє світове турне піснею, присвяченою українському народу та його боротьбі з російськими загарбниками, повідомляє The New Voice of Ukraine.

Культові музиканти виконали свій хіт 1990 року «Civil War», а позаду них на великому екрані крутилися потужні кадри наслідків російської агресії проти українського народу.

Українці в Об’єднаних Арабських Еміратах були зворушені таким щирим жестом, і вони на сторінці гурту у Facebook повідомили: «В Абу-Дабі легендарні Guns N’ Roses розпочали своє світове турне з аншлагом і піснею, присвяченою людям України. Дякуємо за підтримку, легенди!»

Також громада поділилася відео з виступу, яке опублікували у соцмережах та ЗМІ.

Guns N’ Roses — американський хард-рок-гурт із Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія, заснований у 1985 році. Коли вони підписали контракт із Geffen Records у 1986 році, до складу гурту входили вокаліст Ексл Роуз, головний гітарист Слеш, ритм-гітарист Іззі Страдлін, басист Дафф МакКаган та барабанщик Стівен Адлер. Поточний склад складається з Роуза, Слеша, МакКагана, гітариста Річарда Фортуса, барабанщика Френка Феррера та клавішників Діззі Ріда та Мелісси Різ.