Зеленський отримав незвичайний подарунок з США: рукопис пісні Bon Jovi

Зеленський отримав незвичайний подарунок з США: рукопис пісні Bon Jovi

Колишній губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті нещодавно відвідав Україну, де зустрівся з президентом Зеленським і подарував йому рукописний текст хіта Bon Jovi «It’s My Life» від імені Джона Бон Джові. Про сенс цього подарунка розповідає Loudwire.

Про поїздку ми вже розповідали, а тепер пояснімо, чому Крісті презентував Зеленському саме такий подарунок.

«Минулого року з’явилося відео, на якому українська (одеська — Ред.) група грає Bon Jovi „It’s My Life“ під час військових дій», — написав Крісті у X, колишньому Twitter, додавши, що Bon Jovi хотів «відплатити за цю послугу і пішов далі, написавши від руки тексти та повідомлення підтримки».

«Бон Джові написав це власноруч, вставив у рамку, і я приніс це президенту Зеленському… і сказав, що це представник багатьох американських людей і того, що вони відчувають щодо справи, за яку борються в Україні », – сказав Крісті в нещодавньому інтерв’ю CNN.

Композиція «It’s My Life» була випущена у 2000 році та включена до сьомого студійного альбому Bon Jovi, Crush, і допомогла підняти платівку до мультиплатинового статусу в кількох країнах.

Ця пісня, яка в основному розглядається як гімн розширення можливостей, містить слова про те, як залишатися на своєму, ніколи не озиратися назад і не відступати, беручи на себе відповідальність за власну долю.

Згідно з setlist. fm, «It’s My Life» є дев’ятою піснею, яку Bon Jovi слухали наживо, її виконували понад 800 разів.