Гімнастичний дует українки та американки із Сакраменто завоював золото і запрошує на свято

Гімнастичний дует українки та американки із Сакраменто завоював золото і запрошує на свято

У Сакраменто є дві чудові золоті медалістки! Нещодавно юні гімнастки та членкині Збірної США Леана Бородаєв та Ізабелла Брукінгс повернулися з престижних Панамериканських ігор у Колумбії та привезли звідти золоті медалі — на радість своїм сім’ям і всій спільноті.

Тепер спортсменки запрошують усіх охочих це відсвяткувати!

Гімнастки тренуються в REGA (Rodina Elite Gymnastic Academy). Ізабелла живе в Натомасі, вона американка. У Леани з Норт-Хайлендс українське коріння: її батьки українці, які переїхали в Сакраменто 21 рік тому. Леана народилася вже тут, 2011 року. Про це UA Diaspora розповіла її мама Світлана.

«Донька почала займатися гімнастикою, коли їй було 2 роки. Близько 5 років тому Леана вирішила спробувати акробатику і все пройшло дуже добре. Леана та Ізабелла почали займати перші місця. У червні, після завоювання першого місця, вони отримали пропозицію полетіти до Колумбії. Там дівчатка теж перемогли і принесли три золоті медалі — разом шість золотих медалей.

Я хотіла б подякувати REGA (Rodina Elite Gymnastic Academy) за дуже наполегливі щоденні тренування по 4-5 годин на день», — поділилася Світлана.

Ізабелла (ліворуч) і Леана (праворуч) із новенькими медалями

Усіх, хто хоче долучитися до святкування перемоги юних гімнасток із Сакраменто, а також гімнастичну спільноту, запрошують на безоплатний захід, що відбудеться у березні.

На святі виступатимуть запрошені спеціальні спікери.

  • Дата і час: четвер, 21 березня, з 18:00 до 19:30 (6pm to 7:30pm)
  • Місце: North Natomas Aquatic Community Center
  • Адреса: 2601 New Market Dr, за школою Inderkum high school

Кількість місць обмежена, тому краще прийти раніше. Перші 100 гостей отримають у подарунок футболки із зображеннями золотої медалі!

Приходьте підтримати дівчаток, їхні сім’ї та тренерів, і відзначити важливу для Сакраменто спортивну перемогу!